QUBE ICT Solutions
slimmer werken

QUBE ICT Solutions is dé ICT partner voor middelgrote en kleine organisaties in de Randstad. QUBE stimuleert slimmer werken door ICT op een inventieve manier in te zetten. Wij houden ons al een kwart eeuw bezig met ICT oplossingen die zich aanpassen aan de organisatie in plaats van andersom. Dat doen we voor onder andere zakelijke dienstverleners, hotels, congrescentra, projectorganisaties en shared service centers.  

Wat maakt werken bij QUBE zo leuk?

 • Natuurlijk bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een bonusregeling, pensioen, een leaseauto, laptop en smartphone, etc. etc.
   
 • Maar wat QUBE écht uniek maakt zijn de persoonlijke aandacht voor onze klanten en collega’s, de verantwoordelijkheid die we je bieden en de ontwikkelingsmogelijkheden.
   
 • We zijn een groeiend bedrijf met korte lijntjes. Daardoor is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ambities en kun je echt een verschil maken in het verder vormgeven van de organisatie.
   
 • We bieden onze klanten een flexibele totaaloplossing, wat jouw werk interessant en veelzijdig maakt. Bovendien hebben we hierdoor brede kennis in huis en is er veel aandacht voor kennisdeling, innovatie en ontwikkeling.
   
 • Bij QUBE werken we in een hecht team van gemotiveerde collega’s, we lunchen samen en er worden regelmatig gezellige dingen georganiseerd (zoals pizzasessies, borrels, uitjes en zeil- of skiweekendjes).
   
 • Ieder jaar gaan we met collega's skiën. Enorm leuk om met elkaar actief bezig te zijn en elkaar op een andere manier beter te leren kennen. Elk jaar weer een feest!

 

Lijkt het je wat?

› Bekijk de openstaande vacatures of scroll naar beneden voor je nieuwe collega's!

 

 
Werken bij QUBE